Zorgbonnen

Zorgbonnen zijn verkrijgbaar voor kortdurende hulp in bonnen van 2 uur, 3 uur, 5 uur en 10 uur zorg. Zorgbonnen kunnen ingezet worden voor alle soorten dienstverlening zoals die aangeboden worden via FactorThuis. Er is dus veel mogelijk.

Origineel cadeau? Een cadeaubon van FactorThuis!
Kent u een familielid, vriend, buur of collega die mantelzorger is of zelf hulp kan gebruiken thuis en wilt u diegene een hart onder de riem steken? Verras diegene eens met een zorgbon van FactorThuis!

FactorThuis biedt zorgbonnen aan, de prijs is afhankelijk van het aantal uur en het soort zorg waar het bedoeld voor is.

VOORWAARDE ZORGBONNEN
De bon kan opgehaald worden bij FactorThuis of thuisbezorgd worden. De factuur dient binnen 7 dagen betaald te worden anders vervalt de bon. Na betaling kan de bon ingezet worden en de bon is maximaal 1 jaar geldig.

De minimale inzet per keer is 2 uur en de bon staat op naam van diegene die hulp krijgt (en voor zover van toepassing ook op naam van degene die de hulp heeft aangevraagd). Verder zijn ook hier de algemene voorwaarde van FactorThuis van toepassing.

Zorgbonnen kunnen ook als cadeaubon aan iemand gegeven worden onder dezelfde voorwaarden als hierboven.


FactorThuis
Thuiszorg

Molenweg 32
3862 CB NIJKERK
T (06) 26 41 92 27
E info@factorthuis.nl

KvK 64331229
Telefonisch bereikbaar:

ma t/m do: 8.30-13.30 uur
   vrijdag: 8.30-11.30 uur